Το ταξίδι μου στο διάστημα(το ημερολόγιο μου μέρος πρώτο)

H NASA παρουσιάζει τo διάστημα όπως δεν το έχεις ξαναδεί - ΔΕΥΤΕΡΗ ...

Το διάστημα ίσως να είναι το πιο περίπλοκο πράγμα στον κόσμο. Κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσεις εκεί πάνω. Τι πλάσματα θα βρεις, πως θα μοιάζουν? Θα ήταν περίεργα? τρομαχτικά? Θα είχαν διάφορα σχήματα όπως εμείς έχουμε αναρωτηθεί ή μήπως είναι σαν εμάς τους ανθρώπους? Αυτές ήταν οι απορίες μου πριν μια μέρα, φόρεσα άσπρη στολή και έφυγα στο διάστημα. Βασικά δεν έγεινε έτσι θα σας πω πως:

5/3/2031

Η ταχύτητα του φωτός θα μας βοηθούσε να πάμε πιο γρήγορα. Ήμουν περίπου οχτώ χρονών, όμως ήξερα τα πάντα για το διάστημα. Μέχρι και το σκάφος ήξερα να χειρίζομαι. Λογικό ο μπαμπάς και η μαμά ήταν αστροναύτες…

Ήθελα να πάω στο διάστημα. Παρακαλούσα τους γονείς μου να με πάρουν στο ταξίδι τους που θα έκαναν αύριο. Αχ, αυτοί οι γονείς όλοι την ώρα όχι λένε. Όχι, όχι, όχι. Δεν άντεχα άλλο.

Έτσι το φανταζόμουν

6/3/2031

 Την άλλη μέρα οι γονείς μου θα μου έδειχναν το διαστημόπλοιο. Ήταν και μία φίλη μου και οι γονείς της εκεί. Μας έβαλαν στο διαστημόπλοιο και πήγαν να μιλήσουν με το αφεντικό τους και με τους άλλους αστροναύτες που θα πήγαιναν. Τότε είπα στην φίλη μου

-Τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι?

Ναι απαντάει και κλίνω τις πόρτες, πατάω το κουμπί και αρχίζουμε.Ήξερα να το κουμαντάρω πολύ καλά. Πρόλαβα να βγάλω φοτογραφίες την αναχώρισή μας. Να τεν:

Συνεχίζετε

Αν σας άρεσε πείτε το μου να το συνεχίσω. Θέλω 5 θετικά σχόλια.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων