3 μήνες blog

Καλημέρα σας! Σήμερα το blog μου κλείνει τους 3 μήνες! Μου φαίνεται σαν να έχει περάσει μια μέρα, όμως ταυτόχρονα ένας αιώνας!

Με χαρά διάβασα τα 150 σχόλιά σας και ελπίζω κι εσείς να διαβάσατε με χαρά τα 27 άρθρα μου.(αν διάβασες μέχρι εδώ το άρθρο γράψε στα σχόλια το γράμμα φ) Οι 253 επισκέψεις σας, μαζί με τα ωραία σχόλια μου δίνουν χαρά και κουράγιο να συνεχίσω να γράφω άρθρα μου!:) 🙂 

Σήμερα, επειδή γιορτάζουμε τα “γενέθλια ” του blog θα ανεβάσω κάτι χαλαρωτικό! Μια συνταγή για slime. Όμως για να μην ξεφύγουμε από το θέμα του blog, θα ανεβάσω και πως δουλεύει το  slime!;)

3 Σχόλια


  1. Χρόνια πολλά blog !!!!Ανυπομονώ να δω το slime , θέλω να το φτιάξω !!!!Εννοείται ότι θέλουμε να συνεχίσεις να ανεβάζεις άρθρα στο blog σου,διότι μας δείχνεις το ταλέντο σου , τι σου αρέσει να κάνεις και άλλα .έχω διαβάσει όλα σου τα άρθρα με προσοχή και χαίρομαι που σου αρέσουν τα σχόλια μας!!! Διάβασα μέχρι εδώ το άρθρο οποτε βάζω ένα -φ!!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Μαρία Τζανακάκη!

    Απάντηση

  2. Δημήτρη, πάντα θα σε υποστιρίζουμε στο blog σου. Χρόνια πολλά στο blog σου, και να συνεχύσεις να μας κάνεις να γελάμε, να μαθαινουμε και να διασκεδάζουμε. Και το μόνο που μπορώ να σχολιάσω για το άρθρο είναι:……………..φ

    Απάντηση

  3. Τέλειο το blog και έχω διαβάσει όλα τα άρθρα σου!Φ-βασικά λέω τώρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Science blog!Εντάξει, θα περιμένω το χαλαρωτικό slime και ανυπομονώ να μάθω πώς δουλεύει (πάντα το είχα απορία)!Συνέχισε την καλή δουλειά, λατρεύω το blog σου!!!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *