Πόρτο Κατσίκι

Η παραλία Πόρτο Κατσίκι είναι μοναδική στο νησί της Λευκάδας. Το όνομα της έχει

προέλθει από τις κατσίκες που μπορούσαν να φτάσουν στην δύσβατη παραλία. Η παραλία είναι φημισμένη για το τοπίο και την καταγάλανη θάλασσα της. Βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού ανάμεσα σε ένα κοίλο βράχο και νοτιοδυτικά της πόλης της Λευκάδας.

Η φυσική ομορφιά της παραλίας του Πόρτο Κατσίκι προσφέρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία για τα οποία φημίζεται το νησί της Λευκάδας.

Η παραλία του Πόρτο Κατσίκι είναι πολυσύχναστη κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Μπορείτε να το δείτε αυτό στις παρακάτω εικόνες. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τη Λευκάδα μόνο για να επισκεφτούν την παραλία Πόρτο Κατσίκι.

Πάνω από την παραλία μπορείτε να βρείτε μικρές καντίνες για να αγοράσετε αναψυκτικά ή μπορείτε να παραγγείλετε αναψυκτικά και καφέ στην παραλία.

Στην παραλία του Πόρτο Κατσίκι, υπάρχει χώρος στάθμευσης με πληρωμή, αλλά μπορείτε να σταθμεύεστε στους δρόμους πριν από αυτούς.

Διάσημες ημερήσιες κρουαζιέρες της Λευκάδας περνούν καθημερινά. Όταν δεν είναι πλήρης σεζόν σταματούν τις βάρκες πάνω στην παραλία, αλλά όταν η παραλία είναι γεμάτη κόσμο, σας αφήσουν λίγο μακριά από την παραλία και μπορείτε να βουτήξετε από τα σκάφη στη θάλασσα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φτάσετε στη παραλία Πόρτο Κατσίκι.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Είμαι ο Γιώργος Κατωπόδης μαθητής του 1ου λυκείου Λευκάδας και   θα ασχοληθώ με την Λευκάδα τις ομορφιές που έχει και τα μέρει που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος όταν έρθει

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Καλημέρα κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτό είναι το πρώτο σας άρθρο. Αλλάξτε το ή διαγράψτε το και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο