Οι αλλαγές για το νέο έτος

Ιαν 20213

Υπάρχει μια παλιά συνήθεια, που κάθε χρόνο κάποιοι κάνουν: να αλλάζουν κάποια πράγματα στην ζωή τους, είτε από υλικής  είτε από άυλης απόψεως, με αφορμή την ανανέωση του έτους. Έτσι λοιπόν κι εγώ φίλτατοι αναγνώστες, ένδοξοι υποστηρικτές, αποφάσισα να…

 Ναι ναι ναι, μας τα είπες, να αφήσουμε τώρα τις τυπικούρες και να πάμε στο ψητό. Το ψητό λοιπόν είναι κοτόπουλο με πατάτες στο… εεε, όχι δεν εννοώ αυτό το ψητό, συγγνώμη, το ψητό είναι ότι θα κάνω και εγώ μερικές αλλαγούλες -μαντέψτε που- στο blog.

Θυμάστε στην προηγούμενη ανακοίνωση που έλεγα για κάτι εξαιρέσεις άρθρων και κατηγοριών? (παρακαλείται όποιος άμυαλος δεν κοίταξε στην προηγούμενη ανακοίνωση να ξεκουμπιστεί και να πάει να την διαβάσει, ευχαριστώ).  Κι επίσης, θυμάστε που έλεγα και αλλαγούλες που θα υποστούν? Ε, λοιπόν, πάμε να τις  πάρουμε μια – μια, να τις δούμε.

  1. Βιβλιοφάγοι club

Μην πανικοβάλλεστε σας παρακαλώ. Δεν θα πειράξω την  πιο αγαπημένη μου κατηγορία με τίποτα. Η αλλαγή εδώ, θα είναι η εξής, η οποία νομίζω ότι θα σας αρέσει. Έχω την δυνατότητα να βάλω ετικέτες σε κάποια άρθρα, και σκέφτηκα, να γράφω ως ετικέτα κάθε άρθρου, τον τύπο του βιβλίου που σχολιάζω (αστυνομικό, δράμα, κωμικό..). Τι λέτε?

  1. Το ήξερες?

Επί τοις ουσίας, το προηγούμενο ήταν ίσως η μόνη αλλαγή. Τώρα να πάμε στις εξαιρέσεις/προσθήκες. Τι εννοώ? Να, έλεγα να κρατούσαμε την κατηγορία « Το ήξερες?» εφόρου ζωής, να το πω έτσι. Το μοναδικό (και συγγνώμη για αυτό ειλικρινά) άρθρο που περιέχει, θα κρατηθεί μέσα, γιατί ΠΕΡΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ, ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ (και γιατί θα μπορούσε να θεωρηθεί και γενικό το ήξερες)!!!

Θα ανεβάζω εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, π.χ. πόσα είδη νυχτερίδας υπάρχουν και ποια είναι αυτά, κυρίως θέματα βιολογίας και φυσικής, ή και χημείας. Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται, ρίχνει μια ματιά.

  1. Χριστουγεννιάτικοι γρίφοι

Για το συγκεκριμένο δεν θα πω πολλά, απλά το ότι το «Χριστουγεννιάτικοι» θα φύγει, και θα μείνει σκέτο «γρίφοι». Θα μείνει μόνο του, στην παγωνιά, και στο αγιάζι… ναι, συγγνώμη, και το θέμα θα μείνει ίδιο.

Και τέλος, μια προσθήκη. Η νέα κατηγορία θα λέγετε…… ( τύμπανα αποκάλυψης)…. Το γέλιο βγήκε από τον παράδεισο! Και για μαντέψτε το θέμα! Ω, ναι. Ανέκδοτα! Έχω πλακατζήδες συμμαθητές, καθώς και ένα site που ανεβάζει αστεία σε μορφή εικόνων, οπότε, θα σπάσουμε πλάκα!!!

Αυτά. Λοιπόν… τι λέτε? Συμφωνείται? Σας αρέσουν όλες οι ιδέες, ή όχι? Έχετε κάποια πρόταση βελτίωσης ή – γιατί όχι? – και προσθήκης που θα μπορούσα να κάνω? Γράψτε στα σχόλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων