Συμμετοχή στη Τελική Εκδήλωση του έργου Erasmus+ “Gamified Introduction to Gamification”

COLLAGE 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 17 & 18/05/2024, η τελική διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση του έργου Erasmus+ “Gamified Introduction to Gamification”, με αφορμή την ολοκλήρωση της διετούς πορείας του. 

Την Παρασκευή, η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χαιρετισμό του συντονιστή της δράσης κ. Δημήτρη Κελεφιώτη και του κ. Δημήτρη Οικονομόπουλου, Περιφερειακού Διευθυντή Α/μιας & Β/μιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, καθώς και των Διευθυντών των Διευθύνσεων Β/μιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ακολούθησε χαιρετισμός από τους εκπροσώπους της Europass Teacher Academy & Serious Games Interractive, εταίρων της σύμπραξης, καθώς και  παρουσιάσεις από τις 5/μερες επιμορφώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου από τους επιμορφωτές. 

Τη 2η μέρα παρουσιάστηκαν από τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μελών της σύμπραξης εκπαιδευτικά σενάρια που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στα σχολεία τους. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η εκπαιδευτικός του νηπιαγωγείου μας, Ελένη Κατσιάβου, η οποία παρουσίασε τα δύο εκπαιδευτικά σενάρια που σχεδίασε και υλοποίησε στο νηπιαγωγείο μας. Παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό σενάριο με τίτλο “Το Δίλημμα του Ασημούλη Τενεκεδούλη”, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2022-2023, στο πλαίσιο της 5/μερης επιμόρφωσης, που παρακολούθησε και το εκπαιδευτικό σενάριο “Παμούκ, μη φοβάσαι!”, που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες της έρευνας δράσης, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου και υλοποιήθηκε τόσο στο δικό μας νηπιαγωγείο όσο και σε νηπιαγωγεία της Αργολίδας και της Λακωνίας, το  σχολικό έτος 2023-2024.

COLLAGE 2

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση.