Διάκριση του Νηπιαγωγείου μας στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση “BRAVO SCHOOLS 2022”

Η χρονιά μας έκλεισε με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!! Με μια διάκριση στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  “BRAVO SCHOOLS 2022”. Στον εν λόγω διαγωνισμό συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά, καθώς το σχολείο μας ανήκει στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους. 

Η πρωτοβουλία «Bravo Schools» στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Περισσότερα για τη δράση μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο    https://inactionforabetterworld.com/bravo-schools/

Η συμμετοχή μας στη κατηγορία “Εφαρμοσμένα σενάρια/Καινοτόμα προγράμματα” με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Έχουν παράπονο τα ζώα;” διακρίθηκε ως μια από τις καλύτερες συμμετοχές στο στόχο 15 (Ζωή στη Στεριά) σε πλήθος 650 συμμετοχών! Λάβαμε το εξής συγχαρητήριο μήνυμα: 

Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και τη διάκριση σας!

Η συμμετοχή του σχολείου σας στο
Bravo Schools 2022
σας εντάσσει στο διεθνές σχολικό δίκτυο

του World’s Largest Lesson και στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών
για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους 

in Αction SDGs Schools Club.

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή του νηπιαγωγείου μας. 

 https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/schools-practices/exoyn-parapono-ta-zwa.3258.html

Αναλυτικά οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος βρίσκονται εδώ https://blogs.sch.gr/9nitrip/2022/05/01/paroysiasi-v-thematikoy-kykloy-ton-ergastirion-dexiotiton/

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που βοήθησαν στην υλοποίηση κάποιων δράσεων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 9ο

ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ .jpg