Ευρωπαϊκή Διάκριση για το Νηπιαγωγείο μας!!

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας (European Quality Label) απονεμήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας για το Ευρωπαϊκό Συνεργατικό Έργο eTwinning που υλοποιήσαμε το σχολικό έτος 2020-2021 με τίτλο: “Coding with a Colour Monster, Sharing our Emotions”. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια και τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτό!!

Παραθέτουμε τη σχετική ενημέρωση που λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αγαπητή Eleni Katsiavou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “Coding with a colour monster, sharing our emotions.”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team