Με τα βιβλία αγκαλιά…πάμε πάντα πιο μπροστά!

Στα πλαίσια του προγράμματος

Στα βιβλία θα χαθώ…το νόημα της ζωής να βρω… για τον κόσμο αυτόν που ζω…

Είχαμε την τιμή να πάρουμε συνέντευξη από τη συγγραφέα Μαρία Τσιβίκα

αφού έγινε ανάγνωση του βιβλίου :

Η συγγραφέας μας χάρισε απλόχερα το βιβλίο της και σε μορφή ebook  με αποτέλεσμα να μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με τα είδη βιβλίου…

Επιπροσθέτως, ζωγραφίσαμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο τους ήρωες του βιβλίου. Πήραμε μέρος στην κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν μαθητές με τις  ζωγραφιές τους, από Ελλάδα και Κύπρο.  Τυχερός της κλήρωσης ήταν ένας ΜΑΘΗΤΗΣ μας, γι΄ αυτό το λόγο, καλωσορίσαμε στην Ξάνθη άλλο ένα αντίτυπο του βιβλίου, καθώς και ένα κουκλάκι χειροποίητο του βασιλιά “Προβληματά” (κεντρικός ήρωας του παραμυθιού) !!!!

Η παραπάνω συμμετοχή μας, αποτέλεσε το έναυσμα για να συζητήσουμε τον σκοπό συμμετοχής σε αγώνες και διαγωνισμούς, την δύναμη της βελτίωσης των έργων μας και των εαυτών μας και το μοίρασμα του συναισθήματος της χαράς που ένιωσε ο συμμαθητής μας. Εκφράσαμε και διαχειριστήκαμε όλα τα συναισθήματα που προκλήθηκαν και μάθαμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που προβάλλονται χωρίς ΦΟΒΟ. Έτσι κάναμε ένα βηματάκι πιο κοντά στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προβάλλονται στη ζωή μας αλλά και στην αγάπη μας για τα βιβλία.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Τσιβίκα και ευχόμαστε όλα της τα παιδάκια-βιβλία να βρίσκουν απάνεμα γλυκά  λιμανάκια στις ψυχούλες μικρών και μεγάλων αναγνωστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *