Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΚΑΝΤΟ Ν΄ΑΚΟΥΣΤΕΙ”

1920x905 CONTEST RADIO C.D

Με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του σχολείου μας στον στον μαθητικό μουσικό διαγωνισμό “ΚΑΝ’ ΤΟ Ν’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2024”με τίτλο: Η δύναμη της φιλίας – The power of friendship, ο οποίος συνδιοργανώνεται από την  Επιστημονική Εταιρεία European School Radio – Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού, τα παιδιά τραγούδησαν ένα πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο “ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ “που δημιουργήθηκε από τα ίδια με την συμβολή των εκπαιδευτικών και με μουσική επένδυση την οποία δημιούργησε ο πατέρας της  Κρίστη μας, κος Αθανάσιος Αποστολίδης.

Μετά την πρώτη επιλογή των τραγουδιών από την κριτική επιτροπή θα είναι διαθέσιμο  για τη δημοσίευση και την στήριξη του,  στην ψηφοφορία των ακροατών του European School Radio.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους και ευχόμαστε το τραγουδάκι μας να είναι καλοτάξιδο και να πάρει την διάκριση που του αξίζει!!

 

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ , ΜΙΑ ΨΥΧΗ 

Φ είναι για όλα τα φιλιά,

Ι είναι για την ισότητα,

Λ είναι για όλα, τα γλυκά τα λόγια,

Ι και

Α  μεσ’ την αγκαλιά

 

Μια ομάδα όλοι , μια ψυχή,

Εσύ, εγώ κι όλοι εμείς μαζί.

Φίλοι αγαπημένοι

σφιχταγκαλιασμένοι

η Φιλία, όλα αυτά θα πεί.