Γιορτάζει η μανούλα !!

Καλημέρα παιδιά!

Ξυπνήσατε καλά σήμερα; Φάγατε καλό πρωινό για να έχετε δύναμη και ενέργεια όλη την ημέρα;

Αν είμαστε τώρα στο σχολείο , θα μιλούσαμε για μια σπουδαία γιορτή που πλησιάζει σε λίγες μέρες. Και ποιος γιορτάζει άραγε; Να το πάρει το ποτάμι;

Tην Κυριακή λοιπόν γιορτάζει το πιο σπουδαίο , το πιο πολύτιμο, το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο . Η ΜΑΜΑ μας. Διαλέξαμε τον πιο όμορφο μήνα του χρόνου και την δεύτερη Κυριακή του, την αφιερώσαμε σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Η μανούλα μας είναι το πρόσωπο που αγαπάμε περισσότερο από οτιδήποτε και την ευχαριστούμε γιατί μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο , μας χάρισε την ζωή. Είναι το πρόσωπο που μας φροντίζει, μας παρηγορεί όταν είμαστε λυπημένοι, μας κάνει τα χατίρια, μας αγαπάει πιο πάνω κι από την ζωή της. Στην αγκαλιά της ξεχνάμε κάθε μας φόβο και ένα φιλί της διώχνει  κάθε λύπη.

Την Κυριακή που είναι λοιπόν η γιορτή της , πρέπει να της δείξουμε πόσο την αγαπάμε. Είναι η Βασίλισσα μας και έτσι πρέπει να την κάνουμε να αισθανθεί. Ζητήστε την βοήθεια του μπαμπά ή κάποιου μεγαλύτερου και φτιάξτε της πρωινό. Μην την αφήσετε να κάνει καμία δουλειά στην γιορτή της. Παρακάτω σας δίνουμε και ιδέες για δωράκια και ζωγραφιές που μπορείτε να φτιάξετε. Χορέψτε μαζί, χαρίστε της ένα τραγούδι, και το βράδυ αγκαλιάστε την και νανουρίστε την για να κοιμηθεί όπως κάνει αυτή για εσάς.

Στην εικόνα που θα δείτε παρακάτω, πατήστε επάνω στα σύμβολα , για να δείτε τις δραστηριότητες που σας ετοιμάσαμε η ανοίξτε την από εδώ 

Διαδραστικός πινακας

 

Την σελίδα για την ζωγραφιά μπορείτε να την εκτυπώσετε από εδώ