Οι εργασίες μας!!!!

Καλησπέρα Παιδιά!!!
Σήμερα είναι ημέρα ανάρτησης των εργασιών σας που με μεγάλη ανυπομονησία τις περιμένουμε!!!Χαιρόμαστε κάθε φορά που μας στέλνετε τις εργασίες !!!!Αυτή την φορά ασχοληθήκαμε με τα έντομα….Είδατε τα βίντεο …παίξατε παιχνίδια….και τέλος σας δείξαμε τον υπέροχο πίνακα του ζωγράφου  Salvador Dali «Καράβι με Πεταλούδες».

Οι εργασίες -δράσεις σχετικά με τον πίνακα του Salvador Dali «Καράβι με Πεταλούδες». 

Ο πίνακας της Κατερίνας.Η Κατερίνα αντί για πεταλούδες ζωγράφισε ψάρια!!!!Πολύ όμορφος ο πίνακα σου Κατερίνα!!!!Ωραία και τα πολύχρωμα ψάρια !!!Μπράβο σου!!!
Ο πίνακας της Θεοδώρας. Η Θεοδώρα αντί για πεταλούδες ζωγράφισε πολύχρωμες καρδούλες!!!Πολύ ωραίος ο πίνακά σου Θεοδώρα!!!Μέτρησες και τις πεταλούδες έγραψες και τον τίτλο!!!!Τέλεια!!! 

…  και άλλες  εργασίες

Ζωγραφιά -κρεμάλα του Κωστή…με την λέξη πασχαλίτσα ….Μπράβο Κωστή….Πρωτότυπη η εργασία σου!!!!με πολύ ωραία γράμματα!!!

 

Ζωγραφιά με πολλές σύνθετες λέξεις από την Ζαχαρούλα!!!Πανέμορφη η ζωγραφιά σου Ζαχαρούλα και πόσο ωραία έγραψες τις σύνθετες λέξεις!!!Μπράβο!!!

 

Πανέμορφα λουλούδια από την Ζαχαρούλα!!!Τέλεια η ζωγραφιά σου Ζαχαρούλα…πολύ όμορφα χρώματα…με ωραία γραμματάκια!!!!Μπράβο!!!
Ένα πρωτότυπο στεφάνι από την Στεφανία ..με πολλές όμορφες πασχαλίτσες!!! Τέλεια η ιδέα σου Στεφανία !!!
Μια πολύ όμορφη ζωγραφιά από τον Καριά!!!Με πολύ ωραία σχέδια και χρώματα!!!Μπράβο Καριά!!!
Κι ένας ωραίος πίνακας από τον Καριά!!! Με όμορφα και έντονα χρώματα!!!Μπράβο !!!

..εργασίες από προηγούμενες δράσεις!!!

Αριθμοί προσθέσεις και αφαιρέσεις από την Στεφανία!!!Συγχαρητήρια Στεφανία!!!
Μια πολύ όμορφη κατασκευή από την Κατερίνα με  χάρτινα ρολά …Πολύ όμορφα τα ζωάκια που έφτιαξες Κατερίνα!!Τέλεια!!!  πολύ όμορφος ο λαγός!!!Μπράβο!!!