….οι εργασίες μας

Καλημέρα παιδιά ,

τι κάνετε σήμερα ;Είναι μια υπέροχη μέρα , ο ήλιος λάμπει κι αυτό μας κάνει χαρούμενους και αισιόδοξους. Τι θα λέγατε να ξεκινήσει η ημέρα μας με το τραγουδάκι που λέμε το πρωί στο σχολείο ;

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τα παιδιά που μας έστειλαν τις εργασίες τους . Είμαστε σίγουρες ότι όλοι τα καταφέρατε εξ’ ίσου καλά , και είμαστε περήφανες για όλους σας Να σας πούμε επίσης ,ότι μπορείτε από τα σχόλια να στέλνετε μηνυματάκια ο ένας στον άλλον, αλλά και σε μας τις δασκάλες  και έτσι θα είναι σαν να μιλάμε μεταξύ μας,όπως κάνουμε όταν είμαστε στο σχολείο. 

Δείτε τις εργασίες του Κωστή και της Θεοδώρας .

 

Καλημέρα και σε σένα Κωστή μου. Συγχαρητήρια για την ολόσωστη εργασία σου ! Και τι έξυπνη ιδέα να αντιγράψετε τα λουλουδάκια αφού δεν είχες εκτυπωτή .Να μια ωραία ιδέα για να την μοιραστείς με τους φίλους σου !

          

Συγχαρητήρια και σε σένα Θεοδώρα !! Πόσο όμορφα στόλισες το Β σου !!.Μας αρέσουν πολύ τα λουλούδια που κόλλησες και ένα μπράβο  για την εργασία σου.Δεν πειράζει που δεν μπόρεσες να εκτυπώσεις όλα τα φύλλα , θα κάνεις όσα θέλεις και μπορείς .

Και τώρα, ορίστε και δύο διασκεδαστικές δραστηριότητες για να ασχοληθούμε σήμερα .