Ευχαριστήρια επιστολή για δωρεά στη μνήμη της μητέρας και συζύγου, Κυριακής Παντελάκη – Τζιρίτα εν ζωή εκπαιδευτικού και συγγραφέως

Viber 2022 02 17 15 52 50 842

Η σχολική κοινότητα του 9ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου, παιδιά, διδάσκοντες και ειδικό επιστημονικό προσωπικό, γονείς και κηδεμόνες, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους κ.κ. Αντώνιο Τζιρίτα, Μαρία Αντ. Τζιρίτα, Στυλιανό Σταυρουλάκη και Πολυδώρο Αντ. Τζιρίτα για τη σημαντική δωρεά βιβλίων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και αθλητικού εξοπλισμού στο σχολείο μας στη μνήμη της συζύγου και μητέρας, Κυριακής Παντελάκη – Τζιρίτα.

Είναι πολύ συγκινητικό όταν σε δύσκολες στιγμές, όπως η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, να συνδέεται η ιερή μνήμη του αγαπημένου  προσώπου με το πιο ευγενικό από τα συναισθήματα, τον ανθρωπισμό και την προσφορά προς τα παιδιά.

Η αξιόλογη και αξιέπαινη αυτή πράξη, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο μας, θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου και τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών μας! Η προσπάθεια ενίσχυσης της βιβλιοθήκης μας αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα κορυφαίο στόχο.

 

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την υποστήριξη σας.

Η σχολική κοινότητα του 9ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου