Δίκτυο Συνεργασίας Σχολικών Μονάδων «Βιβλιοφωλιές παντού»

Ιούν 202223
Ιούνιος 2022
Δίκτυο Συνεργασίας Σχολικών Μονάδων 
«Βιβλιοφωλιές παντού»
Έπειτα από δύο χρόνια (λόγω covid 19) συναντιόμαστε ξανά το 2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων και το 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης για να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε τη συνεργασία μας! 
Είναι λοιπόν μεγάλη μας χαρά μέσα από αυτήν την ανάρτηση να γιορτάσουμε τη συνεργασία παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών που είχε σκοπό τη δημιουργία «Βιβλιοφωλιών» (μικρών ανταλλακτικών βιβλιοθηκών). Στοχεύοντας στην προαγωγή της φιλαναγνωσίας και στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης μέσα από την επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων δημιουργήθηκαν 6 νέες Βιβλιοφωλιές σε χώρους που ανέδειξαν οι παρακάτω σχολικές μονάδες. Ακόμα ανασυγκροτήθηκαν 2 παλαιότερες Βιβλιοφωλιές στην Ανθούσα και στα Καλύβια. Ευχαριστούμε το 3ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου, τα 2ο & 3ο Νηπιαγωγεία Πόρτο Ράφτη, το 1ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου, το Νηπιαγωγείο Παλαιάς Φώκαιας, το 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.
Επίσης ευχαριστούμε τους Δήμους στους οποίους ανήκουν οι προαναφερθείσες σχολικές μονάδες για τη συνεργασία τους καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Εργατικών Κατοικιών «Γρηγ. Λαμπράκης» για τη βοήθειά του.
Ελπίζουμε με τη νέα σχολική χρονιά 2022-23 η συνεργασία να εμπλουτιστεί με καινούρια μέλη και νέες Βιβλιοφωλιές να γεμίσουν τις γειτονιές όλων των παιδιών μας!

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα δημοσιευμένα άρθρα

Η ώρα είναι

Βιβλία

Θέλω να διαβάσω ...

Τα χμ των βιβλίων - Κρις/Κέδρος

Πριν Μετά - Margot – Aregui /Κόκκινο

Παραμύθια για να σπάτε κέφι - Ροντάρι /Κέδρος

Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι - Stephens / Ίκαρος

Θέλω κι εγώ – Κνίστερ /Πατάκης

Η σιωπή του νερού – Σαραμάγκου/ Καστανιώτη

ΟΥΠΣ – Jeffers/ Ίκαρος

Flag Counter

Flag Counter

Translate

Χρηστες online

Γη

European Radio Logo

ΕπισκεψιμότηταTop
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων