Νοιάζομαι και δρω για την περιοχή μου … (Σχολικό έτος 2018-19)

Απρ 201926

Νοιάζομαι και δρω για την περιοχή μου …

(δεύτερη σχολική χρονιά)

Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα στην Πλατεία Ελευθερίας

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 5:30 το απόγευμα καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα στην πλατεία Ελευθερίας, Παλλήνης. Η δράση μας αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος  «Νοιάζομαι και δρω για την περιοχή μου …»,  συνδιοργανώθηκε με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κυρία Ζινέλη, αγκαλιάστηκε με τις συμμετοχές άλλων νηπιαγωγείων του Δήμου Παλλήνης και είχε ως σκοπό να προσφέρει σε όλους μας την αγάπη και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Εκείνο το απόγευμα μικροί και μεγάλοι παρακολουθήσαμε την χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης με την μουσικό κυρία Μαριάννα Φερετζάκη και τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την συνοδεία βιολιού από τον ταλαντούχο κύριο Μιχάλη Ξανθόπουλο. Έπειτα τα παιδιά μας γοητεύτηκαν από το χριστουγεννιάτικο παραμύθι που αφηγήθηκαν οι αφηγητές της ομάδας «ένα κόκκινο φτερό» και στη συνέχεια στόλισαν τα δέντρα με χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά. Ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παιδιών με επαναχρησιμοποιημένα παιχνίδια. Η γιορτή που ελπίζουμε να εξελιχθεί σε θεσμό έκλεισε με την «κυρία Ανακύκλωση» να προσφέρει λιχουδιές σε μικρούς και μεγάλους και να χαρίζει ένα συμβολικό δώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος, η αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Πολιτικής κυρία Καλλιόπη Ζινέλη,  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Επίκουρος  Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολή Επιστημών Αγωγής, Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης ) κυρία Ευθυμία Γουργιώτου, η υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής κυρία Βορύλα, τα συμμετέχοντα Νηπιαγωγεία 1ο – 2ο – 3ο, 4ο Νηπιαγωγεία Γέρακα  και 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα δημοσιευμένα άρθρα

Η ώρα είναι

Βιβλία

Θέλω να διαβάσω ...

Τα χμ των βιβλίων - Κρις/Κέδρος

Πριν Μετά - Margot – Aregui /Κόκκινο

Παραμύθια για να σπάτε κέφι - Ροντάρι /Κέδρος

Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι - Stephens / Ίκαρος

Θέλω κι εγώ – Κνίστερ /Πατάκης

Η σιωπή του νερού – Σαραμάγκου/ Καστανιώτη

ΟΥΠΣ – Jeffers/ Ίκαρος

Flag Counter

Flag Counter

Translate

Χρηστες online

Γη

ΕπισκεψιμότηταTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων