Δραστηριότητες

Μπορεί να μη γυρίσαμε σήμερα σχολείο, αλλά πιστεύουμε πως τα νέα σας είναι πολλά. Ανυπομονούμε να τα ακούσουμε….. Αν και δε μπορούμε να τα πούμε από κοντά, θα μπορούσαμε να τα μάθουμε μέσα από τις υπέροχες ζωγραφιές σας!!!!!!!!!!! Τις ζωγραφιές σας μπορείτε να τις ανεβάσετε, με τη βοήθεια των γονιών σας, στον ιστότοπο Padlet (https://padlet.com/mail1402/kwg0eyzbq4sqixjv), για την οποία σύντομα θα λάβετε πρόσκληση στα email σας. Οι οδηγίες χρήσης του Padlet έχουν αναρτηθεί στο blog.

1. Ώρα για ζωγραφική

Ζωγραφίζω την καλύτερη μου ανάμνηση από φέτος το Πάσχα.

*την εικόνα τη δανειστήκαμε από τον ιστότοπο http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/

2. Ένα Γράμμα Μία Ιστορία

Είναι καιρός να θυμηθούμε λίγο και τα γράμματα της αλφαβήτου…. Ας παρακολουθήσουμε το αγαπημένο σας  Ένα Γράμμα Μια Ιστορία που αφορά το γράμμα Π, με τίτλο «η Πολυλογού Παντόφλα». Πατήστε πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε στο video.

3. Π….. όπως λέμε Πάσχα

Για να βρούμε τι άλλο ξεκινάει από Π; Πάρτε, λοιπόν, ένα άσπρο χαρτί, γράψτε το γράμμα Π και το παιχνίδι της εξερεύνησης ξεκινά! Τι μπορεί να κρύβεται στο σπίτι μας που ξεκινά από Π…… μήπως μία παντόφλα; Ας αρχίσει το ψάξιμο. Όταν βρείτε όλα τα αντικείμενα τα τοποθετείτε πάνω στο χαρτί και βγαζετε μία φωτογραφία, την οποία θα μας στείλετε στο Padlet. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζωγραφίσετε αντικείμενα που ξεκινούν από το γράμμα Π και να μας τα στείλετε.

*την ιδέα τη δανειστήκαμε από τον ιστότοπο  https://androniki.eu/%CF%80-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1/

4. Ώρα για χαλάρωση

Ας χαλαρώσουμε παιδιά. Ξαπλώστε και ονειρευτείτε το παραμύθι που θα ακούσετε. Τα δώρα της Άνοιξης : https://safeYouTube.net/w/wlF8

 

 

Καλή διασκέδαση!!!!!!!!!!!!!!