Το σχολείο σύντομα ανοίγει!!!Πώς νομίζετε ότι θα προστατευτούμε καλύτερα;

Αγαπητά μας παιδιά, η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά από πολύ καιρό!!!! Ανυπομονούμε να έρθετε να σας δούμε και να συνεχίσουμε ότι είχαμε αφήσει. Βέβαια θα έχουμε μερικούς νέους κανόνες πολύ σημαντικούς και το σχολείο μας θα είναι λίγο αλλαγμένο. Αλλά εμείς πάλι θα περάσουμε όμορφα. Θα διαβάσουμε τα παραμύθια μας, θα τραγουδήσουμε…!!!!

Αλήθεια, για σκεφτείτε ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι νέοι κανόνες για το σχολείο μας; Ας πούμε, οι αποστάσεις, ή το συχνό πλύσιμο των χεριών, ή τα παιχνίδια και τα άλλα αντικείμενα που έχουμε στο σχολείο, ή ό, τι άλλο σκεφτείτε. Θα θέλαμε, λοιπόν, να διαλέξετε ένα νέο κανόνα ή να επιλέξετε κάποιον από αυτούς που σας στείλαμε, να τον ζωγραφίσετε  και να μας τον φέρετε όταν έρθετε στο σχολείο. Θα μας φανεί πολύ χρήσιμος και θα τον βάλουμε στον πίνακα για να τον βλέπουμε όλοι και να τον τηρούμε. Γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας!!!! Όποιος θέλει μπορεί να πάρει και βοήθεια (μόνο βοήθεια) από μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται οι τρόποι για να διώξουμε τον ιό μακριά από το σχολείο μας!!!! https://www.youtube.com/watch?v=_kQdHEwEACI&app=desktop