Ενημέρωση για εγγραφές!

Αγαπητοί γονείς το νηπιαγωγείο μας θα λειτουργεί καθημερινά 9-11 π.μ., λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του covid-19! Κατά την είσοδό σας στο χώρο του νηπιαγωγείου θα υπάρχει αντισηπτικό, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείτε τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να τηρείτε τις αποστάσεις ανάμεσα σας, τουλάχιστον 1,5 μέτρο. Η χρήση της μάσκας κρίνεται απαραίτητη! Θα ήταν καλό να μην προσέρχεστε στο χώρο σε περίπτωση εμφάνισης ακόμη κι ήπιων συμπτωμάτων.

Για τους μαθητές μας που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2020-2021 σε δημοτικό, μπορούν οι γονείς να έρχονται από αύριο 15/5 στο νηπιαγωγείο από τις 9 έως τις 11 π.μ. να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις φοίτησης τους που είναι απαραίτητες για την εγγραφή τους στο δημοτικό.

Στα παρακάτω δύο έγγραφα είναι συγκεντρωμένες οι απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή ενός παιδιού στο νηπιαγωγείο, αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική εγγραφή του παιδιού σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2020-2021

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής για Κηδεμόνες V2