Ο Έλμερ και εγώ

18η ασύγχρονη δραστηριότητα

Παιδιά γεια σας,

Χθες έφθασαν στην «πόρτα» του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του νηπιαγωγείου κάποιες φωτογραφίες, γεμάτες εκπλήξεις, που απεικόνιζαν τις τελευταίες δημιουργίες ενός συμμαθητή σας. Μια από αυτές ήταν ένας Έλμερ φτιαγμένος από πλαστικό δοχείο, που αντί να πεταχθεί στα σκουπίδια μεταμορφώθηκε σε παρδαλό ελέφαντα! Ο Μ. Μ. θυμήθηκε τον Έλμερ τον παρδαλό ελέφαντα, με τον οποίο είχαμε παίξει πολλά παιχνίδια τον Φεβρουάριο.

Σας προτρέπω να θυμηθείτε το παραμύθι, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο. Προσπαθήστε να βρείτε ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον Έλμερ διαφορετικό, αλλά και τόσο αγαπητό στους φίλους του.

Με αυτό σαν αφορμή αναζητήστε τα δικά σας χαρακτηριστικά! Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας κάνει ξεχωριστούς και ξεχωριστές; Κρατήστε σημειώσεις… (με τη βοήθεια των γονιών σας). Θα τις χρειαστείτε για το επόμενο παιχνίδι που θα έρθει στην «πόρτα» του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των γονιών σας. Κάποιες πολύ σημαντικές ερωτήσεις περιμένουν να απαντηθούν από εσάς. Εγώ θα περιμένω τις απαντήσεις σας!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση