Διάκριση μαθητριών

Την περσινή σχολική χρονιά 2017-2018 τα παιδιά του τμήματος 1 του νηπιαγωγείου μας συμμετείχαν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της 8ης Bienalle 2018 της Ακαδημίας και Μουσείου Παιδικής Τέχνης Ξάνθης με θέμα: «Τέχνη με γεύσεις, χρώματα και αρώματα». Το Μουσείο και η Ακαδημία Παιδικής Τέχνης Ξάνθης με τη διοργάνωση της 8ης  BIENNALE παιδικής τέχνης, πρεσβεύουν την αγάπη, την ειρήνη, τη φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών του κόσμου, στήνουν γέφυρες αγάπης ανάμεσα στους λαούς του κόσμου, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα και την παράδοσή τους.

Στις 25 Νοεμβρίου 2018 δύο μαθήτριες διακρίθηκαν για την πολύ καλή συμμετοχή τους, η μία με το 2ο Βραβείο και με το 3ο Βραβείο η άλλη.

Τίτλος έργου: «Ο ήλιος και ένα παιδάκι που πηγαίνει στον γιατρό» της Αλ Σαράχε Ντάνιας

Τίτλος έργου: «Το τραπέζι των πολλών φαγητών της δικής μου οικογένειας» της Παπαδοπούλου Όλγας

 

Τα έργα ανήκουν στη δικαιοδοσία της Ακαδημίας και Μουσείου Παιδικής Τέχνης Ξάνθης. Τα ονόματα των παιδιών δημοσιοποιούνται με τη συγκατάθεση των γονέων των παιδιών.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση