Τα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι κατασκευές μας

Μερικές από τις ιδέες των παιδιών του τμήματος 1 για τις φετινές χριστουγεννιάτικες κατασκευές ήταν σχετικές με την πρόταση του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών για ατομική ή ομαδική συμμετοχή των μαθητών/τριών σε μια καινοτόμα και δημιουργική δράση με  τίτλο  «MyalternativeChristmasTree», όπως η δημιουργία εναλλακτικών Χριστουγεννιάτικων δέντρων από απαξιωμένα υλικά ή υλικά σε νέα χρήση. 

Μια και τα παιδιά είχαν ήδη ξεκινήσει τις αντίστοιχες κατασκευές συμμετείχαμε στη δράση αυτή στέλνοντας στους υπεύθυνους του ΚΠΕ τις φωτογραφίες με τα έργα τους, όπως και την περιγραφή της διαδικασίας κατασκευής τους. Οι σχετικές πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό βρίσκονται αναρτημένα στη δημοσίευση με τίτλο «Τα φετινά Χριστούγεννα του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου-Κορδελιού» και μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση