Η αφίσα μας πήρε την πρώτη θέση!!!

Τα παιδιά του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού συμμετείχαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας ή βίντεο για την εκστρατεία του «Δικτύου κατά της βίας στο σχολείο» για το σχολικό έτος 2012-2013 με τίτλο «Ενδοσχολική βία – Συμβιώνοντας στο σχολείο», που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το “Δίκτυο κατά της Βίας στο σχολείο”.

Σήμερα 8 Αυγούστου 2012 και ώρα 13.00 μ.μ. ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη της καλύτερης αφίσας και του καλύτερου video ανάμεσα στα έργα που είχαν αξιολογηθεί ως επικρατέστερα και είχαν αναρτηθεί  στο λογαριασμό FACEBOOK της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η αφίσα που δημιούργησαν τα παιδιά του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού κέρδισε την πρώτη θέση στις αφίσες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς η ψηφοφορία του κοινού της έδωσε 223 like 

 Εκ μέρους των παιδιών και των νηπιαγωγών του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλους όσους ψήφισαν την αφίσα και την ανέδειξαν στην πρώτη θέση!!!

Βραβεία

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις δύο καλύτερες προτάσεις ανά κατηγορία που επιλέγθηκαν από το κοινό, δηλαδή συνολικά θα είναι οκτώ (8) και αφορούν σε παιδικά βιβλία ή παιχνίδια για την προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε εφηβικά βιβλία για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  

Περαιτέρω δράσεις – Διοργάνωση έκθεσης έργων μαθητών

Α. Οι βραβευθείσες συμμετοχές ανά κατηγορία θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, για την οποία θα αναρτηθεί νεότερη ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Β. Παράλληλα, και οι δύο νικητές ανά κατηγορία καθίστανται μέρος της εκστρατείας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του “Δικτύου κατά της Βίας στο Σχολείο” για την περίοδο 2012-2013 και ανακηρύσσονται Αγγελιαφόροι του μηνύματος που μεταφέρεται στην αφίσα ή στο βίντεο κατά της βίας στα σχολεία.

Γ. Με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας για το πρόβλημα της ενδοσχολικής βίας, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με το “Δίκτυο κατά της Βίας στο σχολείο”, δύναται να διοργανώσει έκθεση κατά την οποία θα εκτεθούν τα έργα (αφίσες) του συνόλου των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

 Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο κείμενο Προκήρυξης του Διαγωνισμού.

Μία σκέψη στο“Η αφίσα μας πήρε την πρώτη θέση!!!

  1. Pingback: vpliatsika's blog - Η αφίσα μας πήρε την πρώτη θέση!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.