Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου – Κορδελιού!

Ξεκινήσαμε τη λειτουργία του με μικρά βήματα από τη σχολική χρονιά 2010-2011. Συνεχίζουμε από τότε κάθε χρονιά την ενδεικτική παρουσίαση έργων και δραστηριοτήτων των παιδιών του νηπιαγωγείου μας κατά τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται σ’ αυτό.

Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και νηπιαγωγό του τμήματος 1 (πρώην κλασικού 1 τμήματος), Πλιάτσικα Βασιλική. Μέχρι το τέλος του σχολικού έτους 2011-2012 η ίδια είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την ενημέρωση του ιστολογίου. Όσον αφορά το υλικό των δημοσιεύσεων των δραστηριοτήτων των δύο τμημάτων, αυτό επιλέγονταν και προτείνονταν από τη νηπιαγωγό κάθε τμήματος αντίστοιχα.

Από τη σχολική χρονιά 2012-2013, η γενική ενημέρωση και διαχείριση του ιστολογίου, όπως και η ενημέρωση για τις δραστηριότητες του τμήματος 1 συνεχίζει να γίνεται από την προϊσταμένη και νηπιαγωγό του τμήματος Πλιάτσικα Βασιλική. Αντίστοιχα έχει προταθεί από τη νηπιαγωγό του τμήματος 2 (πρώην κλασικού 2 τμήματος), Σίμου Ελένη, οι ενημερώσεις των δημοσιεύσεων για τις δραστηριότητες των παιδιών του τμήματός της να γίνονται από την ίδια.

Με την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο ιστολόγιο αυτό, με τους μικρούς μαθητές μας και τους γονείς τους, καθώς και με όλους εσάς που μας «επισκέπτεσθε».

Θα δεχθούμε με χαρά τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας, ή/και τις απορίες σας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Αφήστε μια απάντηση