Η πρώτη μας προγραμματισμένη άσκηση σεισμού έγινε την Τετάρτη 15-10-25, από κοινού με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.


Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου έμαθαν μέσα από το παιχνίδι τί είναι ο σεισμός, ποιά είναι τα μέτρα προφύλαξης , πώς ενεργούμε σε περίπτωση σεισμού και πώς ο χώρος συγκέντρωσής μας είναι η κάτω αυλή του συστεγαζόμενου 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου .


Στο τέλος της άσκησης το κάθε παιδί πήρε το αντίστοιχο ενθύμιο συμμετοχής.


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το μνημόνιο ενεργειών για τη διαχείριση του σεισμικού κινδύνου που ισχύει για το τρέχον σχολικό έτος στο 9ο Ν/Γ Αμαρουσίου, έχει οριστεί ως δεύτερος χώρος διαφυγής των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου,το γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται κάτω από την παιδική χαρά της οδού Δωδεκανήσου.