9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

#Μένουμε σπίτι# – Κορονοϊός (COVID-19)

Απρ 20201

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε όλο τον κόσμο μια πανδημία με το όνομα “κορονοϊός” (COVID-19), μαστίζει την υφήλιο.Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο να υπακούμε στις οδηγίες των ειδικών. Το σύνθημα #Μένουμε Σπίτι# , περιορίζοντας στις απολύτως απαραίτητες τις μετακινήσεις μας και η τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής, έχουν τεράστια σημασία.

Ακολουθούν βίντεο που απευθύνονται στα παιδιά σχετικά με το τι είναι ο κορονοϊός και πως μπορούμε να προστατευτούμε εμείς οι ίδιοι αλλά και οι αγαπημένοι μας.

https://www.youtube.com/watch?v=zzPu9pG96xY

https://www.youtube.com/watch?v=LK1hHoHLVb0

Ακόμη, η συγγραφέας Χαρά Πέτρου συμβάλλει ενεργά σε αυτή την νέα πραγματικότητα που βιώνουμε με ένα ηλεκτρονικό παραμύθι που έγραψε και εικονογράφησε η ίδια και είναι διαθέσιμο ελεύθερα στο διαδίκτυο.Έχει τίτλο “Ένας ιός με κορώνα”. Το βιβλίο αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των γονιών καθώς τους βοηθά να ενημερώσουν και να καθησυχάσουν τα παιδιά τους.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qWZBmGa0b28

 

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο #Μένουμε σπίτι# – Κορονοϊός (COVID-19)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων