9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ιούν 20197

Σήμερα το βράδυ στις 8 μ.μ. οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης παρουσιάζουν την πολυσύνθετη θεατρική παράσταση (διανθισμένη με άφθονες δόσεις μουσικής,χορού και τραγουδιού) με τον τίτλο “Μαθημάτων αποτυπώματα”στο προαύλιο του σχολείου μας. Σας περιμένουμε!

 

Μία γρήγορη υπενθύμιση/ανακεφαλαίωση των όσων αναμένονται τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 : Το απόγευμα (ώρα 20:00) θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης. Πρόκειται για μουσικοθεατρική παράσταση υπό τον τίτλο “Μαθημάτων αποτυπώματα”(στο χώρο του σχολείου).

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 : Το απόγευμα (ώρα 19:30) θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 : Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου μας θα μεταβούν στο Πάρκο Γρηγορίου όπου θα παρακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων από εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών. Ακόμα,  θα πραγματοποιηθεί η έκτη (τελευταία)  συνάντηση της σχολής γονέων (απόγευμα).

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 :Το πρωί δεν θα λειτουργήσει το σχολείο καθώς θα γίνει μεταφορά ωραρίου αφού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (ώρα 19:30) η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας (με συμμετοχή των μαθητών/τριών όλων των τάξεων- στο προαύλιο του σχολείου).

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 : Απονέμονται οι τίτλοι Προόδου και τα αντίγραφα των τίτλων Σπουδών και πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη σχολική χρονιά.

από κάτω από: Δράσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Έρχονται Χριστούγεννα

xr


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων