9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Οκτ 201930

 

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ακολουθεί το πρόγραμμα δράσεων του σχολείου μας για το χρονικό διάστημα που εκτείνεται ως τις διακοπές των Χριστουγέννων:

Την  Πέμπτη  31 Οκτωβρίου 2019  οι μαθητές/τριες της Ε΄τάξης θα επισκεφθούν το ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο) για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Διαστημικές καταιγίδες και Βόρειο Σέλας».

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές/τριες της Δ΄τάξης θα μεταβούν στον Μαραθώνα (Φράγμα) για να επισκεφθούν το «Μουσείο Νερού» στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος με θέμα το νερό.

Την  Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019  οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης θα επισκεφθούν τον πολυχώρο «Paradise Park» (Μεταμόρφωση) όπου θα παρακολουθήσουν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (ώρα 18:30 στο 5ο Δ.Σ. Πετρούπολης) υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συμβούλου ψυχικής υγείας  κ. Λυκομήτρου και της  ψυχοθεραπεύτριας κ. Σκόρδου με θέμα «Διαπαιδαγώγηση και διαχείριση της σεξουαλικότητας των παιδιών» (πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο μέρος της περσινής διάλεξης στην οποία το σχολείο μας ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης).

Την Πέμπτη 7  Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές/τριες της Ε΄τάξης θα ξεναγηθούν στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας ( θα γίνει χρήση του τελεφερίκ).

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019  οι μαθητές/τριες της Γ΄τάξης θα επισκεφθούν το Άλσος Περιστερίου, όπου εδρεύει το θεματικό πάρκο «Οι άθλοι του Ηρακλή». Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα υπάρχει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Α΄και Β΄τάξεις (δεν προσέρχονται στο σχολείο οι μαθητές/τριες των Α΄και Β΄τάξεων).

Την Παρασκευή 15  Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν  κατά τη διάρκεια του πρώτου διδακτικού δίωρου (ανά τμήμα) δράσεις που θα αφορούν στον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 09:45. Την ίδια ημέρα δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα. Η  πρωινή ζώνη (τμήμα πρόωρης υποδοχής) θα λειτουργήσει κανονικά.

Την Παρασκευή 22  Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές/τριες των Α΄και Β΄τάξεων θα μεταβούν στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα» (Ν. Φάληρο), όπου θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Το μαγικό φίλτρο».

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019  θα γίνει από διεπιστημονική ομάδα(γιατρός, επισκέπτες υγείας) εξέταση και έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών/τριών των Α΄και Β΄τάξεων (Το βιβλιάριο εμβολίων και το έντυπο συναίνεσης είναι απαραίτητα).

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019  θα γίνει από διεπιστημονική ομάδα(γιατρός, επισκέπτες υγείας) εξέταση και έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης (Το βιβλιάριο εμβολίων και το έντυπο συναίνεσης είναι απαραίτητα).

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό εξαιτίας της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη γενική συνέλευση του σωματείου τους.

Την  Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 υπάρχει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Γ΄και Δ΄τάξεις (δεν προσέρχονται στο σχολείο οι μαθητές/τριες των Γ΄και Δ΄τάξεων).

Την  Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019  οι μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων θα επισκεφθούν το θέατρο «Ακάδημος» ( στο κέντρο της  Αθήνας) για να παρακολουθήσουν την  θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου».

Την  Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019  υπάρχει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Ε΄και ΣΤ΄τάξεις (δεν προσέρχονται στο σχολείο οι μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων).

Την  Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών/τριών για το α΄τρίμηνο. Επίσης, την ίδια ημέρα θα επισκεφθεί το σχολείο μας η συγγραφέας Τσόγκα Μαίρη για να συναντήσει τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄τάξης.

Την  Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019  οι μαθητές/τριες των Α΄,Β΄, Γ΄και Δ΄τάξεων θα επισκεφθούν το θέατρο «Αλίκη» ( στο κέντρο της  Αθήνας) για να παρακολουθήσουν την  θεατρική παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά».

 

 

 

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Έρχονται Χριστούγεννα

xr


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων