9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ…ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ιούλ 201926

https://cdn.pixabay.com/photo/2018/04/18/11/10/marmot-3330135__340.png

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

-Έπεσε η αυλαία των «καλοκαιρινών παιδότοπων» στο χώρο του σχολείου μας. Μάλιστα, η τελευταία ημέρα λειτουργίας τους συνέπεσε με την επίσκεψη του Εγκέλαδου.Ο σχετικός πανικός που προέκυψε και δεν στάθηκε δυνατόν να αποφευχθεί, υπογραμμίζει τη σημασία και την αναγκαιότητα των ασκήσεων ετοιμότητας, όπως και την ύπαρξη ενός λειτουργικού και έγκυρου συστήματος αντισεισμικής προστασίας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν πρώτιστη μέριμνα του σχεδιασμού της πολιτικής προστασίας-ασφάλειας που χαράσσουμε για κάθε σχολική χρονιά.

-Το σχολείο μας κατά μία πρώτη αρχική εκτίμηση δεν παρουσιάζει επιπλέον προβλήματα προερχόμενα από την πρόσφατη σεισμική δόνηση. Βέβαια, υπάρχει επιτακτική ανάγκη επιστημονικής τεκμηρίωσης αυτής της άποψης. Σύμφωνα με επικοινωνία που υπήρξε με τις υπηρεσίες του Δήμου Πετρούπολης, θα γίνει οπωσδήποτε αυτοψία από ειδικά κλιμάκια μηχανικών(όπως είναι  γνωστό αρμόδιος φορέας για τους ελέγχους καταλληλότητας των κτηρίων είναι η Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενώ συνεργεία ελέγχου οργανώνονται με την αρωγή-υποστήριξη του Δήμου),τις επόμενες ημέρες.

Η δίοδος προς την ταράτσα(προαύλιο από την πλευρά της οδού Νικηταρά), επιτέλους, έπαψε να υπάρχει! Συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πετρούπολης έκλεισε το παράθυρο-σκαλοπάτι και στήριξε-ίσιωσε την πινακίδα στο σημείο που είχε λυγίσει. Έτσι λύθηκε ένα από τα χρονίζοντα ζητήματα που μας ταλαιπωρούσαν και ήταν διαρκής πηγή κινδύνων.

-Προγραμματίστηκε ήδη η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στην ταράτσα της νέας πτέρυγας.

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ…ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων