9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ιούν 20197

Σήμερα το βράδυ στις 8 μ.μ. οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης παρουσιάζουν την πολυσύνθετη θεατρική παράσταση (διανθισμένη με άφθονες δόσεις μουσικής,χορού και τραγουδιού) με τον τίτλο «Μαθημάτων αποτυπώματα»στο προαύλιο του σχολείου μας. Σας περιμένουμε!

 

Μία γρήγορη υπενθύμιση/ανακεφαλαίωση των όσων αναμένονται τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 : Το απόγευμα (ώρα 20:00) θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης. Πρόκειται για μουσικοθεατρική παράσταση υπό τον τίτλο «Μαθημάτων αποτυπώματα»(στο χώρο του σχολείου).

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 : Το απόγευμα (ώρα 19:30) θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 : Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου μας θα μεταβούν στο Πάρκο Γρηγορίου όπου θα παρακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων από εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών. Ακόμα,  θα πραγματοποιηθεί η έκτη (τελευταία)  συνάντηση της σχολής γονέων (απόγευμα).

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 :Το πρωί δεν θα λειτουργήσει το σχολείο καθώς θα γίνει μεταφορά ωραρίου αφού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (ώρα 19:30) η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας (με συμμετοχή των μαθητών/τριών όλων των τάξεων- στο προαύλιο του σχολείου).

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 : Απονέμονται οι τίτλοι Προόδου και τα αντίγραφα των τίτλων Σπουδών και πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη σχολική χρονιά.

από κάτω από: Δράσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων