9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Μάι 201913

Ημερολογιακά απέχουμε ένα μήνα ακριβώς από την ημέρα που θα σημάνει το τέλος του σχολικού έτους (Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019). Πιο κάτω παρατίθεται ένα ημερολόγιο ενημέρωσης σχετικά με το τι πρόκειται να απασχολήσει  τη σχολική μας κοινότητα τον επόμενο μήνα. Οφείλουμε να παραθέσουμε κάποιες σημαντικές υποσημειώσεις:α) υπάρχουν επιπλέον δράσεις που εκπορεύονται από τον σύλλογο γονέων/κηδεμόνων του σχολείου και για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από τα όργανα του συλλόγου (Για παράδειγμα έχει γνωστοποιηθεί ότι το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εορταστική του εκδήλωση). Επίσης, β) τελούμε εν αναμονή της έλευσης των εγκυκλίων που θα αποσαφηνίζουν το τοπίο σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές και το πιθανό κλείσιμο των σχολείων (σημειώνουμε ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την προπαραμονή και επομένη των εκλογών και τις δύο Κυριακές-26/05/2019 και 02/06/2019).  Τέλος, γ) μικρές αποκλίσεις μπορεί να παρουσιαστούν στις ώρες έναρξης των απογευματινών εκδηλώσεων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

Τρίτη 14 Μαΐου 2019 : Υποδεχόμαστε τα σχολικά βιβλία της νέας σχολικής χρονιάς. Ακόμα, η ομάδα χάντμπολ κοριτσιών του σχολείου μας μετέχει στους σχολικούς αγώνες (γήπεδα “Ν.Παξιμαδάς”).

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 : Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό (συνέλευση σωματείου εκπαιδευτικών).Η 2η συνάντηση της σχολής γονέων θα πραγματοποιηθεί κανονικά το απόγευμα.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 :Οι μαθητές/τριες της Ε΄τάξης θα επισκεφθούν το Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο) για την παρακολούθηση της παράστασης “Η ζωή στο σύμπαν”.

Κυριακή 19 Μαΐου 2019 (ώρα 18:00) : Στην παράσταση “Παραμύθι χωρίς όνομα” στο θέατρο Πέτρας συμμετέχει ομάδα μαθητών μας στην χορωδία υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής του σχολείου μας. (Η παράσταση είναι στο πλαίσιο της “γιορτής νεολαίας” της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως).

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 : Οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης θα προβούν σε δράση αποτύπωσης της παρουσίας τους στον σχολικό χώρο. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων εγγραφών στην Α΄τάξη.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019 : Η ψυχολόγος από το σύλλογο “Το χαμόγελο του παιδιού”κ. Σταμοκώστα θα μιλήσει στους/στις μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων για τα φαινόμενα βίας και τη στάση που οφείλουν να διαμορφώσουν απέναντί τους.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 : Οι μαθητές/τριες της Δ΄τάξης θα επισκεφθούν και θα ξεναγηθούν στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Επίσης, θα γίνει ο οδοντιατρικός έλεγχος των μαθητών/τριών των Α΄και Β΄τάξεων. Τρίτη (3η) συνάντηση της σχολής γονέων(απόγευμα).

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 : Οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης θα πραγματοποιήσουν ολοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα (“ανέβασμα” με τον οδοντωτό, επίσκεψη στον τόπο θυσίας και στο Μουσείο Ολοκαυτώματος).

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 :Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό (λόγω εκλογών).

Δευτέρα 27  Μαΐου 2019 :Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό (λόγω εκλογών).

Τρίτη 28 Μαΐου 2019 :Γιατροί από την 2η ΤΟΜΥ Πετρούπολης θα ενημερώσουν τους/τις μαθητές/τριες της Δ΄τάξης  για την αναγκαιότητα υιοθέτησης των κανόνων υγιεινής στην καθημερινότητά τους και την αποφυγή κινδύνων που προκύπτουν από τα κάθε είδους μικρόβια.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 :Γιατροί από την 2η ΤΟΜΥ Πετρούπολης θα ενημερώσουν τους/τις μαθητές/τριες της Ε΄τάξης  για την αναγκαιότητα υιοθέτησης των κανόνων υγιεινής στην καθημερινότητά τους και την αποφυγή κινδύνων που προκύπτουν από τα μικρόβια. Από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” θα παρουσιαστεί στους/στις μαθητές/τριες των Β΄και Γ΄τάξεων πρόγραμμα με αντικείμενο την οδική ασφάλεια. Τέταρτη (4η) συνάντηση της σχολής γονέων (απόγευμα).

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 :Καταληκτική ημερομηνία συλλογής δηλώσεων/αιτήσεων:α) φοίτησης στο ολοήμερο,β) προτίμησης β΄ξένης γλώσσας (μαθητές/τριες Δ΄τάξης ), γ) επιθυμίας αλλαγής β΄ξένης γλώσσας στο Γυμνάσιο (μαθητές/τριες ΣΤ΄τάξης ).

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 : Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό (λόγω εκλογών).

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 :Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό (λόγω εκλογών). Την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ (με συμμετοχή των μαθητών/τριών των Δ΄ και Ε΄τάξεων) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (ώρα 19:30) .

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 :Η ψυχολόγος από το σύλλογο “Το χαμόγελο του παιδιού”κ. Σταμοκώστα θα μιλήσει στους/στις μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων για τους κινδύνους που απορρέουν από την αλόγιστη έκθεσή τους στα διαδικτυακά παιχνίδια.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 : Πέμπτη (5η) συνάντηση της σχολής γονέων(απόγευμα).

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 : Το απόγευμα (ώρα 20:00) θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης. Πρόκειται για μουσικοθεατρική παράσταση υπό τον τίτλο “Μαθημάτων αποτυπώματα”(στο χώρο του σχολείου).

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 : Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου μας θα μεταβούν στο Πάρκο Γρηγορίου όπου θα παρακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων από εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών. Ακόμα,  θα πραγματοποιηθεί η έκτη (τελευταία)  συνάντηση της σχολής γονέων (απόγευμα).

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 :Το πρωί δεν θα λειτουργήσει το σχολείο καθώς θα γίνει μεταφορά ωραρίου αφού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (ώρα 19:30) η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας (με συμμετοχή των μαθητών/τριών όλων των τάξεων- στο προαύλιο του σχολείου).

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 : Απονέμονται οι τίτλοι Προόδου και τα αντίγραφα των τίτλων Σπουδών και πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη σχολική χρονιά.

 

 

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Έρχονται Χριστούγεννα

xr


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων