9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

Let’s do it Greece 2019-Ο εθελοντισμός στα καλύτερά του!

Απρ 20191

 

Πληροφορίες

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μια παρέα νέων παιδιών έχουμε όνειρο να ενώσουμε όλη την Ελλάδα για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό; 

Τρελό; Κι όμως αληθινό!

Καλωσήρθες στο Let’s do it Greece, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας!

Info1Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Φανταστείτε χιλιάδες εθελοντές να απλωνόμαστε σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Θέλεις να μάθεις το φετινό ραντεβού μας;

Την Κυριακή 7 Απριλίου, για όγδοη συνεχή χρονιά, συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece!

Μια δράση από εθελοντές για εθελοντές, καθώς η οργανωτική μας Ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που οι περισσότεροι αγαπήσαμε τον εθελοντισμό μέσα απο το σχολείο.

Info2Μεγάλος μας στόχος, μέχρι το 2021, να  αγγίξουμε το 5% του Eλληνικού πληθυσμού με δράσεις σε 3.000 σημεία στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για όλους και οι δράσεις οργανώνονται αυτόνομα από την κάθε ομάδα. Θεματική της φετινής μας δράσης είναι η Οικογένεια θέλοντας να στείλουμε παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο!

Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!

Το σχολείο μας είναι ήδη μέρος αυτής της μεγάλης παρέας που θα διεκδικήσει την θετική αλλαγή.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Let’s do it Greece 2019-Ο εθελοντισμός στα καλύτερά του!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Έρχονται Χριστούγεννα

xr


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων