9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 9ου-Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Δεκ 201820

Ήρθε όπως αναμενόταν με κέφι και εκπλήξεις!
Με περίσσευμα ενθουσιασμού συμμετείχαν μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί και γονείς στις δράσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού μας!
Μια βεντάλια δραστηριοτήτων απλώθηκε με αμιγώς χριστουγεννιάτικα χαρακτηριστικά.
Προβλήθηκαν αποσπάσματα από αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, ακούστηκαν παραμύθια με τον πλέον υποβλητικό τρόπο αφήγησης, έγιναν όμορφες κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Ένας λαχταριστός μπουφές με πλήθος εδεσμάτων που προέρχονταν από τον γονεϊκό μαγειρικό οίστρο παρείχε την απαιτούμενη ενέργεια σε όλους και όλες. Ακόμα, το δικό μας εργαστήριο ζαχαροπλαστικής δημιούργησε γευστικότατα σοκολατοσφαιρίδια που άρεσαν ιδιαίτερα. Τα κάλαντα αντήχησαν με τα καμπανάκια στα τρίγωνα αποκτώντας μια μελωδική χροιά που ξεχώρισε. Υπήρξε πρόβλεψη  και για ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.Επίσης, φιλοτεχνήθηκαν στον τομέα της ζωγραφικής αξιόλογα χριστουγεννιάτικα θέματα, ενώ στον χορό αναδείχτηκαν πάμπολλα ταλέντα καθώς ωχριούσαν οι χορευτικές φιγούρες που προβάλλονταν προς μίμηση μπρος στην εφευρετικότητα των επίδοξων Φρεντ Αστέρ μας…Δεχτήκαμε με χαρά και την επίσκεψη παλαιότερων μαθητών/τριών μας που επισφράγισε τους ακατάλυτους δεσμούς τους με το γίγνεσθαι του σχολείου μας. Η εν γένει εντυπωσιακή υποδοχή και η συσσώρευση λάμψης στα πρόσωπα των λιλιπούτειων μαθητών/τριών μας, δικαίωσε απόλυτα την επιλογή της συγκεκριμένης ομάδας δράσεων δίνοντας παράλληλα το κατάλληλο έναυσμα για την έναρξη ουσιαστικής συμμετοχής σε εκδηλώσεις με έντονο  γιορταστικό ρυθμό που θα αποτελεί μια απάντηση στην αμείλικτη καθημερινότητα…

Παρατίθενται κάποια στιγμιότυπα:(αναμένονται)

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννιάτικο χωριό εικόνες

 

από κάτω από: Δράσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 9ου-Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Έρχονται Χριστούγεννα

xr


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων