Εγγραφές μαθητών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2020-21, θα πραγματοποιούνται από 18 έως 29 Μαΐου.

Στην Α΄ τάξη εγγράφονται φέτος τα παιδιά που έχουν γεννηθεί:  από 01/01/2014 έως 31/12/ 2014

Οι εγγραφές θα γίνονται στο χώρο του σχολείου κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο: 2410613061, καθημερινά από 9:00-13:00.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
(αρθρ.7 του ΠΔ 79/2017)

α. Αίτηση εγγραφής
β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας( γίνεται αναζήτηση από το σχολείο)
γ. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.)
ε. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.(λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας).
στ. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου

 Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ. (Φ.6/498/57863/Δ1/6-4-2016).
 Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) θα πρέπει να κατατεθεί στη σχολική μονάδα το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
 Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του στο δημοτικό.
Επισημαίνεται ότι οι εγγραφές θα γίνονται με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/). Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.( μάσκα, γάντια, αποστάσεις, ένα μόνο άτομο)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 9ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας.

http://dipe.lar.sch.gr/index.php/xartis-orion-dimotikon

Παρακαλούμε για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων να έχετε, αν αυτό είναι δυνατόν, συμπληρωμένη και υπογραμμένη την αίτηση εγγραφής και την αίτηση για το ολοήμερο πρόγραμμα( για όσους ενδιαφέρονται). Τα έγγραφα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου.



Λήψη αρχείου

 



Λήψη αρχείου

 



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *