Χριστουγεννιάτικη παράσταση Καραγκιόζη από μαθητή του 9ου δημοτικού

Με την ενεργή συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών καθώς και του θεάτρου κούκλας Τιριτόμπα , το κέντρο xόριππος με τον Θίασο του Παιδιά και Άλογα επιμελήθηκε την χριστουγεννιάτικη παράσταση ΄΄Ο Καραγκιόζης Αι Βασίλης΄΄ με πρωταγωνιστή τον καραγκιοζοπαίχτη Μπαντούκα Παναγιώτη όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο μουσείο κούκλας. Πίσω από έναν μπερντέ που θα στηθεί στο χώρο του μουσείου κούκλας θα κινηθούν ειδικά κατασκευασμένες φιγούρες με συνοδεία μουσικής προσφέροντας ένα διασκεδαστικό θέαμα φωτός και σκιάς στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

Ο xόριππος υλοποιεί προγράμματα παρέμβασης με απώτερο στόχο την ένταξη και την ενσωμάτωση στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Εκτός των άλλων εκπαιδευτικών αθλητικών και θεραπευτικών προγραμμάτων διοργανώνει πολιτιστικές, καλλιτεχνικές αθλητικές και επιμορφωτικές δράσεις εδώ και 6,5 χρόνια. Υλοποιεί έμπρακτα δράσεις που συμφιλιώνουν την διαφορετικότητα και αλλάζουν την καθιερωμένη οπτική που προάγει τον διαχωρισμό.

Ο Καραγκιοζοπαίχτης Μπαντούκας Παναγιώτης με εμφανή ταλέντο και αγάπη για το θέατρο σκιών είναι μαθητής του κέντρου xόριππος εδώ και 6,5 χρόνια όπου ολοκλήρωσε την παρέμβαση του σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης του και αναδύθηκε σ’αυτόν από πολύ νωρίς το ταλέντο του για το θέατρο και τα τελευταία 2 χρόνια για το θέατρο σκιών. Ο προσωπικός λόγος που τον οδήγησε να παρουσιάσει αυτήν την παράσταση είναι να κάνει όλα τα παιδιά του κόσμου να γελούν!

Θίασος Παιδιά και Άλογα

Χριστουγεννιάτικη παράσταση ‟Ο Καραγκιόζης ‘Αη-Βασίλης”

24/12

Ώρα 11:30

Είσοδος ελεύθερη

Βοηθός σκηνής : Πετρίδου Ιφιγένεια

 

Κρατήστε τη θέση σας λόγω των περιορισμένου αριθμού παιδιών που μπορούν να παρευρεθούν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *