Επιλογή μαθητών/τριών για τη Μαθητική Κατασκήνωση Πλαταμώνα

Σας ενημερώνουμε ότι  εγκρίθηκε η λειτουργία της Μαθητικής Κατασκήνωσης Πλαταμώνα για το έτος 2019 το μήνα Ιούλιο και για δύο περιόδους των 14 ημερών.

Η επιλογή θα γίνει μεταξύ των μαθητών Γ’, Δ’ και Ε’ τάξεων πάντοτε με τη συγκατάθεση των γονέων, που θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους από την κατασκήνωση πριν από τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου, γιατί με την τακτική αυτή α) παρεμποδίζουν την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης και β) αποστερούν τη φιλοξενία από άλλα παιδιά που ίσως έχουν ανάγκη να παραμείνουν όλες τις ημέρες.

Η μεταφορά και η αποχώρηση των μαθητών από και προς το χώρο της κατασκήνωσης θα γίνει με ευθύνη των γονέων,ως ακολούθως:

Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος:

Από:  01/07/2019, παραλαβή μαθητών ημέρα Δευτέρα και ώρα από 08.00 π.μ. έως 12:00 π.μ.

Μέχρι: 14/07/2019, αποχώρηση μαθητών ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 – 12.00 π.μ.

Για τους μαθητές που ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του μαθητή/τριας .Καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 07/06/2019. Δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση και δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις των σχολείων.

Για το 9ο Δημοτικό Σχολείο έχουν εγκριθεί συνολικά 4 θέσεις  (2 Αγόρια και 2 Κορίτσια)  για την Α’ Κατασκηνωτική Περίοδο.



Λήψη αρχείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *