“ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ”.ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, εκπαιδευτική δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο. Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νεάπολης, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους». Στην  εκδήλωση πήραν μέρος μαθητές διαφόρων τάξεων των 9ου, 21ου και 25ου δημοτικών σχολείων, καθώς και της Α’ Τάξης του 6ου Γυμνασίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά έπαιξαν διαδραστικά παιχνίδια στο Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης, με σκοπό την εξοικείωσή τους με την ανακύκλωση στο μπλε κάδο. Στους μαθητές δόθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και πλαστικές τσάντες ανακύκλωσης. Στο τέλος κληρώθηκαν και δύο ποδήλατα, σαν επιβράβευση για τη συμμετοχή τους.

Το σχολείο μας επισκέφτηκαν σήμερα ο  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Απόστολος  Σουρλαντζής με την κ. Ελένη  Χαλκίδου, προϊσταμένη του γραφείου και παρέδωσαν ένα από τα δύο ποδήλατα που κέρδισε η μαθήτρια της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας  Ευαγγελία.

Τους ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *