Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2020

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) 2020

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνου, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.

 

Ασφαλές Διαδίκτυο, σημαίνει ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας

Νέο τηλεοπτικό σποτ από το saferinternet4kids.gr για την αφύπνιση του κοινού σε θέματα ασφαλούς και ποιοτικής χρήσης του διαδικτύου από τα παιδιά.

Ενημερωθείτε για περισσότερα θέματα που αφορούν το διαδίκτυο στο www.saferinternetday.org.

 

Ηλεκτρονικό Βιβλίο: “Η Μεγάλη απόφαση του @Παπάκη”.

Πραγματεύεται τα συναισθήματα των παιδιών στο διαδίκτυο και πόσο εύκολα μπορεί κάτι το οποίο εμείς θεωρούμε αστείο τελικά να πληγώσει τους φίλους μας.

Ηλεκτρονικό Βιβλίο: “Ο Διάσημος φίλος του @Παπάκη”.

Πραγματεύεται τις διαδικτυακές φιλίες αλλά και κανόνα ότι δεν πρέπει να μιλάμε με κανέναν άγνωστο ούτε στον πραγματικό κόσμο αλλά ούτε και στο διαδίκτυο.

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση