Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Συμμετοχή και διάκριση του σχολείου μας στην BeSafeNet Olympiad 2022

Καλωσορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός παραθύρου επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Προσδοκούμε ο διαδικτυακός μας χώρος να αποτελέσει πηγή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας.

Πρόσφατα σχόλια

  Kατηγορίες

  Συμμετοχή και διάκριση του σχολείου μας στην BeSafeNet Olympiad 2022

  Η ΣΤ’ τάξη του 9ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Γιώργου Παπαβασιλείου, συμμετείχε στην BeSafeNet Olympiad, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την BeSafeNet με σκοπό οι μαθητές να διαγωνιστούν στις γνώσεις των φυσικών κινδύνων (σεισμός, τσουνάμι, ηφαιστειακές εκρήξεις, κατολίσθηση, αύξηση της στάθμης της θάλασσας, τυφώνας και κύμα θύελλας, ξηρασία και απερήμωση, χιονοστιβάδες, πυρκαγιές δασών και υπαίθρου, πλημμύρες) και τεχνολογικών κινδύνων (αστοχία φράγματος, ραδιολογική έκτακτη ανάγκη, χημική έκτακτη ανάγκη).

  Το BeSafeNet αποτελεί εργαλείο ενδυνάμωσης της αντίληψης του κινδύνου ανάμεσα στους πολίτες. Υποστηρίζεται από την Ευρω Μεσογειακή Ανοικτή Μερική Συμφωνία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αντιμετώπιση Μεγάλων Καταστροφών..

  Τα θέματα του διαγωνισμού ήταν 5, και οι μαθητές ήταν προετοιμασμένοι σε όλα, και έτσι στο σύστημα ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών κατάφεραν να καταταχθούν στην 54η θέση στην τελική σειρά, με τελική βαθμολογία 78, ανάμεσα σε 212 ομάδες από 11 διαφορετικές χώρες.

  Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν στις 3 πρώτες θέσεις δημοτικών σχολείων ξεπερνώντας μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

  Την τάξη εκπροσώπησαν οι μαθήτριες/ες : Βάλια Κέρου, Παναγιώτης Λαμπής, Γεωργία Ντάνη και  Πολυξένη Ντέντα. Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην καθηγήτρια των αγγλικών του σχολείου μας κ. Μαρία Μουταφίδου, που μετέφραζε στους μαθητές τα σημεία όπου αυτοί δυσκολεύονταν.

  Ιστοσελίδα BeSafeNet:
  https://besafenet.dgmedialink.com/el/our-goals/

  Αποτελέσματα της BeSafeNet Olympiad 2022

  https://besafenet.net/olympiad-2022-results/

   

  IMG 2faf0b91ff3a6e8c0030050396c5ce49 V copy

  IMG 10da173c1de2c1c67664472eaf81a162 V

   

   

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων