1Η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα  στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου όπως σε όλα τα σχολεία της χώρας μας!!

Στις 9.30 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου και το 17ο Νηπιαγωγείο Ιλίου, από το Σεβασμιώτατο Πατέρα Νικόλαο.

Το σχολείο μας τίμησαν με την παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια του Αγιασμού, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ Ζενέτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λιόσης, κ. Αυγουλάς, κ. Δρακόπουλος , κ.Γαλούνης και η εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ιλίου,κ Μαθά. 

Αρχικά η Διευθύντρια του σχολείου, κ Παυλάτου, καλωσόρισε το Δήμαρχο,τους Δημοτικούς Συμβούλους,την εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων,τους Γονείς, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου  και του 17ου Νηπιαγωγείου Ιλίου  και ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους!! Εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήρια για την επανεκλογή τους στους αιρετούς αντιπροσώπους του Δήμου μας καθώς  και  ευχές για μια καλή και αποτελεσματική θητεία!!

Ακολούθησε η τελετή του Αγιασμού και ο Χαιρετισμός του Πατέρα Νικόλαου.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια πήρε το λόγο, παρουσίασε τα έργα που υλοποιήθηκαν στο σχολείο κατά τους θερινούς μήνες και ευχαρίστησε το Δήμαρχο,τους Δημοτικού Συμβούλους και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιλίου για τη συμβολή τους στη βελτίωση και ανανέωση του σχολικού κτιρίου!!Εξέφρασε επίσης τις ευχές και την ελπίδα να συνεχιστούν τα έργα  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!!Από τους μαθητές του σχολείου ζήτησε να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα ώστε το σχολείο να παραμείνει καθαρό και αστραφτερό όπως είναι τώρα.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος της πόλης που ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά σε όλους και Καλή Δύναμη στο έργο μας!!

Μετά την αποχώρηση των επισήμων ενημερώθηκαν οι μαθητές και οι γονείς για τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων  για το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι μαθητές και οι γονείς παρακολούθησαν με προσοχή την τελετή!! Οι μαθητές ήταν ευδιάθετοι και έδειξαν ιδιαίτερη χαρά που συνάντησαν τους φίλους τους!!

Οι γονείς φάνηκαν ικανοποιημένοι με τις αλλαγές που είδαν στο σχολικό κτίριο και ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλή χρονιά σε όλους!!

Όλοι οι Εκπαιδευτικοί του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου εύχονται Καλή και Δημιουργική  Σχολική Χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

 

 

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός, αλλά μπορείτε να κάνετε trackbacks και pingbacks.