Γνωρίζοντας έναν εκπαιδευτικό του σχολείου μας!

    Τα 50 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο γιόρτασε φέτος η ΟΠΑΠ Κύπρου και με την ευκαιρία αυτή παρουσίασε την ιστορική συλλεκτική έκδοση «50 Άνθρωποι και Στιγμές που Έγραψαν Ιστορία». Η παρουσίαση της έκδοσης έγινε σε επίσημο δείπνο, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στο Προεδρικό Μέγαρο και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριος Νίκος Αναστασιάδης. 

      Με τη συλλεκτική έκδοση «50 Άνθρωποι και Στιγμές που Έγραψαν Ιστορία» προβάλλονται σημαντικές προσωπικότητες, αλλά και δυνατές στιγμές των τελευταίων 50 χρόνων, από τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος.

     Στόχος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η ανάδειξη του έργου σημαντικών προσωπικοτήτων και γεγονότων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και καθόρισαν τον τομέα στον οποίο διέπρεψαν ή διαπρέπουν μέχρι σήμερα.

 Μια προσωπικότητα που συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση αυτή και τιμήθηκε στην παρουσίασή της βρίσκεται ανάμεσά μας, στο σχολείο μας. Είναι ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Μιχαλάκης Ροδοσθένους.  

     Θεωρούμε χρέος μας να τον συγχαρούμε κι εμείς και να ευχηθούμε να αποτελεί παράδειγμα για διακρίσεις στον μαθητικό αθλητισμό στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.