Την Παρασκευή  26 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 9.00΄ έως 10.00΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 28ης Oκτωβρίου από τους μαθητές της Ε΄ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της εκδήλωσης είναι οι: κ. Κόρμπη Ιωάννα, κ. Τσαπράζη Αθηνά, κ. Ζαΐμης Αναστάσιος και η Μουσικός κ. Λάλου Μαρία. Μετά τη λήξη της γιορτής οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και τους παραστάτες.

Το  Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018:

Δοξολογία:

Στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου 2018  θα προσέλθουν ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.15, με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Κωτσιαρίδη Βασιλική.

Παρέλαση:

Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας στις 11.00. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί: ο  κ. Τάσος Λαμπαούνας και ο  κ. Καραπάνος Νικόλαος.

Λήξη παρέλασης:

Η παραλαβή των μαθητών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου). Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την αποχώρηση των παιδιών τους.