Τη  Δευτέρα 21-12-2015 πραγματοποιήθηκε μια  υπέροχη, χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές της Β΄ τάξης με τα θεατρικά δρώμενα «Οι καλικάντζαροι του  Άι -Βασίλη» και » Η μπουγάδα του Άι-Βασίλη» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου.  Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ήταν η κ. Καργιώτου Όλγα, η κ. Τάγαρη Παναγιώτα, η κ. Τσάνου Αφροδίτη και η Μουσικός του σχολείου κ. Λάλου Μαρία.

Ακούστηκαν όμορφα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια στ΄Αγγλικά  από τους μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης. Υπεύθυνη  ήταν η καθηγήτρια Αγγλικών κ. Πριοβόλου Κωνσταντίνα.

Μετά το πέρας της γιορτής  λειτούργησε  «χριστουγεννιάτικο παζάρι» στον χώρο του σχολείου με κατασκευές των παιδιών και γλυκά των μαμάδων, τις οποίες και ευχαριστούμε πολύ.

Εκτός από τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους τον κ. Πολυχρονιάδη Μάριο, την κ. Κωτούλα Δήμητρα, την κ. Μπαζιάνου Χρύσα, τον κ. Λαμπαούνα Τάσο, την κ. Κόρμπη Γιάννα, την κ. Μπαλανίκα Αφροδίτη, την κ. Χέρα Βιργινία, τον κ. Πρέντο  Κωνσταντίνο και όλους τους δασκάλους του σχολείου που συμμετείχαν με τους μαθητές του τμήματός τους στο χριστουγεννιάτικο παζάρι.