Ένα τρένο … αλλιώτικο από τ΄άλλα

Εργασίες

«Είναι προτιμότερο να ταξιδεύει κανείς με τα μάτια της ψυχής και του μυαλού, παρά με τη βοήθεια τεχνητών μέσων».

Τα παιδιά του ΣΤ1 (2010 – 11) με … οδηγό την καρδιά τους …σας προσκαλούν για ένα ταξίδι… με … τρένο… διαφορετικό … από όσα μέχρι τώρα γνωρίζετε!

Ελάτε μαζί μας … και δεν θα χάσετε!


Και … μην ξεχνάτε … το ταξίδι.(εργασία στα πλαίσια της Φυσικής) είναι … εντελώς δωρεάν!

Απολαύστε το …

Πρώτος σταθμός:

Το κάπνισμα αποτελεί το σημαντικότερο γνωστό καρκινογόνο παράγοντα. Συσχετίζεται έντονα με τους καρκίνους του λάρυγγα και του πνεύμονα, και σε σημαντικό βαθμό με τους καρκίνους της στοματικής κοιλότητας, του φάρυγγα, του οισοφάγου, του παγκρέατος, του ήπατος, της ουροδόχου κύστεως και ίσως, του στομάχου, του νεφρού και του τραχήλου της μήτρας.

Δεύτερος σταθμός

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ακόμη και το ακούσιο (παθητικό) κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα. (* Ένα παιδί που μεγαλώνει κοντά σε ένα καπνιστή θα έχει «καπνίσει» 102 πακέτα τσιγάρα πριν συμπληρώσει τον πέμπτο χρόνο της ζωής του)

Τρίτος σταθμός

Το κάπνισμα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κινδύνους για στεφανιαία νόσο (καρδιά) καθώς προκαλεί βλάβες στο τοίχωμα των αγγείων που ευνοούν την αθηροσκλήρωση!)

Τι προτιμάτε λοιπόν;

Να αποβιβαστείτε στον επόμενο … σταθμό ή να συνεχίσετε… το ταξίδι σας;

Για το πρώτο σας ευχόμαστε «καλή συνέχεια», για το δεύτερο σας ευχόμαστε … «καλή τύχη»!

Οι… ακούσιοι… συνταξιδιώτες σας

ΣΤ1 (2010 -11) και …

καλή αντάμωση!!!


2 σκέψεις στο “Ένα τρένο … αλλιώτικο από τ΄άλλα

  1. Το καλοκαίρι, ο ελεύθερος χρόνος των τέκνων είναι πολύς με συνεπεια να βαριούνται πολύ γρηγορα τα παιχνίδια τους και να ψαχνουν καινουργιους τρόπους ξεγνασιας και ψυχαγωγιας. Eκμεταλλευτείτε τον πολύ χρόνο των τεκνων και τη ζωντανια τους για δημιουργικότητα και δημιουργικότητα, βρισκοντας τους να παιξετε μαζί τους με πρωτότυπα υφασματινα παιχνιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *