29 Απρ 2014

Sherlock Holmes is back!

Συντάκτης: 95o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | Κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Πολιτισμός

 

 DSC00631O αγγλικός θίασος English Theatre Club  μια ομάδα που βασίζεται στο διαδραστικό θέατρο( interactive theatre) και ανεβάζει παραστάσεις στα αγγλικά, παρουσίασε  στους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης των 93-95 Δημοτικών Σχολείων την παράσταση : Sherlock Holmes is back! .

Μια παρωδία του θρυλικού Sherlock Holmes  προσαρμοσμένη στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

Πριν από την παράσταση, οι μαθητές ενημερώθηκαν για το θέμα της παράστασης από τη δασκάλα των Αγγλικών  Πασχαλίδη Τόνια , δούλεψαν το σχετικό λεξιλόγιο που θα τους βοηθούσε να  παρακολουθήσουν  την παράσταση και τους δόθηκε  μια άσκηση πολλαπλής επιλογής σχετική με τους ήρωες του έργου(Sherlock Holmes and Doctor Watson), τον συγγραφέα(Sir Arthur Conan Doyle) και την εποχή(Victorian England).

Οι μαθητές αποτύπωσαν  σε σκίτσα τον ήρωα Σέρλοκ Χολμς και στιγμές εξιχνίασης κάποιου εγκλήματος!! Η μαθήτρια της Ε΄ τάξης, Σάρα Μούτσι, συνέλαβε την ιδέα για την αφίσα της παράστασης, την οποία ολοκλήρωσε η κυρία Τόνια. Τέλος, τα σκίτσα και οι ζωγραφιές ανήκουν κυρίως σε μαθητές της Ε΄τάξης και σε κάποια παιδιά της ΣΤ΄ τάξης που συμμετείχαν με όλη τους την καρδιά.

Η παράσταση ήταν εξαιρετική, εκπαιδευτικοί και παιδιά ενθουσιάστηκαν, συμμετείχαν στην παράσταση και πέρασαν υπέροχα.

Πάντα τέτοια!

Συγχαρητήρια στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς της Αγγλικής γλώσσας Πασχαλίδη Αντωνία ,Καρακάση Χρύσα

ΔΕΙΤΕ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *