Το τεστ δημιουργήθηκε από τη Φανή Κατσαμάκη, τον Ιανουάριο του 2010, με τη χρήση του εργαλείου Adobe Captivate 4, στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της εργασίας για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “ΤΠΕ στην εκπαίδευση”, του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ.
Σημείωση: το τεστ είναι ενδεικτικό του τρόπου που μπορούν να συνεισφέρουν οι νέες τεχνολογίες στο πρόβλημα των μαθησιακών δυσκολιών. Οι ερωτήσεις του έχουν βασιστεί σε προτάσεις, απόψεις και τακτικές ψυχολόγων και ειδικών. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν θα πρέπει να θεωρηθούν απόλυτα αντιπροσωπευτικά, αφού από τη διαδικασία διάγνωσης λείπουν στοιχεία όπως η φωνητική συμμετοχή του χρήστη, που είναι πολύσημαντική.
Για το τεστ πατήστε στον σύνδεσμο:
 
http://dyslexiawiki.pbworks.com/f/THE+TEST.swf 
 

Πηγή: http://dyslexiawiki.pbworks.com/

 

Καλώς ήλθατε!

Το wiki αυτό είναι αφοσιωμένο στις μαθησιακές δυσκολίες!

 

Εδώ θα βρείτε υλικό για κάθε είδους πληροφόρηση σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες αλλά κυρίως θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλλετε και σεις με δικό σας υλικό, να επικοινωνήσετε μεταξύ σας και να αλληλεπιδράσετε με κάθε είδους τρόπο μέσω του wiki.

 

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στο ενδεικτικό τεστ διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών. Μόνο, έχετε κατα νου, πως είναι ένας απλά ένας πειραματικός τρόπος ανίχνευσης μαθηισιακών δυσκολιών που θέλει απλά να διερευνήσει, αν και πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να συνεισφέρουν στον τομέα της διάγνωσης.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες των γονιών, των εκπαιδευτικών και των παιδιών, κάνοντας κλικ πάνω σε αυτές τις λέξεις!

 

Για να επισκεφθείτε τις υπόλοιπες σελίδες του wiki μας, κάντε κλικ στο όνομά τους!

 

 

επισκέψεις: 

 

Συμπληρώστε και στείλτε με e-mail το ερωτηματολόγιο. Θα βοηθούσε πολύ! 

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *