11 Μαΐ 2013

Μια ταινία …ένα μάθημα …στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση!

Συντάκτης: 95o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | Κάτω από: Eκπαιδευτικοί, Σας προτείνουμε....

Σ’  ένα μοναδικό  ιστότοπο φιλοξενούνται ταινίες της εκπαιδευτικής τηλεόρασης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Με πολλές θεματικές  βίντεο και ντοκυμαντέρ στηρίζει τη βιωματική μάθηση και κρατά σε εγρήγορση το ενδιαφέρον των μαθητών αλλά ….και των εκπαιδευτικών.

Μπορείτε να περιηγηθείτε πατώντας την εικόνα εκπαιδευτική τηλεόραση που βρίσκεται στο δεξί μέρος της ιστοσελίδας μας ή αμέσως τώρα ΑΠΟ ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα Joomla και Κ2.

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη του ιστότοπου και η ψηφιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού ξεκίνησε το 2008 με τη συνεργασία των Δ/νσεων Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών και Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης από τους εκπαιδευτικούς Σωτήρη Μεϊντάνη, Γιώργο Καλέμη, Μπάμπη Γιαννακό, Σοφία Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Τσιρίδη.

Το 2013, ο ιστότοπος επανασχεδιάστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Δικτύου και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στον επανασχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου της εκπαιδευτικής τηλεόρασης εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Γεράρδης Ιωάννης και Έφη Γρουσουζάκου. Στην μεταφορά σε νέο webserver και θωράκιση του, εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Δημήτρης Ρούσσης, Ευάγγελος Αποστολούδης και Ιωάννης Σουπιώνης.

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε σφάλματα ή δυσλειτουργίες, παρακαλούμε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: edutv@minedu.gov.gr

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση