Λ.ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ

 

Κάποτε,

ήταν μια καμήλα που ζούσε στην έρημο

και ονειρευόταν το χιόνι…

Η Χρυσούλα είναι  μια ξεχωριστή καμήλα,  που μπορεί να γεννήθηκε και να ζει στην έρημο, όμως ονειρεύεται κι επιθυμεί χιονισμένα μέρη. Έτσι, θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσει στις χιονισμένες εκτάσεις των ονείρων της…

Πριν λίγες ημέρες οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης υποδέχθηκαν την αγαπημένη μας συγγραφέα Λίλα Πατρόκλου για να τους παρουσιάσει  το βιβλίο της ¨Η Χρυσούλα»

Μέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι  η συγγραφέας με την αισιόδοξη αύρα της και τον περίτεχνο, ευφάνταστο λόγο της , σε ρόλο καμηλιέρη , ανέβασε  τα παιδιά  στην καμπούρα της λευκής της καμήλας  της Χρυσούλας  και τα ταξίδεψε στον κόσμο,  δείχνοντας  τους τον όμως με μια διαφορετική  ματιά.

patr-01

ΚΛΙΚ ΕΔΩ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ


Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση