Ενημέρωση από τεχνική ομάδα της e-me

Τοίχος Κυψέλης της e-me: επεκτάσεις λειτουργικότητας, προσθήκες και βελτιώσεις
Λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα, τις προτάσεις και τις επισημάνσεις πολλών εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών, η τεχνική ομάδα της e-me υλοποίησε και έθεσε σε λειτουργία τις παρακάτω σημαντικές προσθήκες, αλλαγές και βελτιώσεις στον Τοίχο των Κυψελών:
1. Στις αναρτήσεις και τα σχόλια του Τοίχου, εκτός από εικόνες, υποστηρίζονται πλέον και αρχεία οποιουδήποτε τύπου (Pdf, Word, Excel, PowerPoint, OpenOffice, Zip, Rar κ.ά.). Επιλέξτε το γνωστό εικονίδιο για τις εικόνες, το οποίο τώρα αναγράφει «Εισαγωγή εικόνας ή αρχείου».
2. Το επιτρεπόμενο μέγεθος των αρχείων στον Τοίχο αυξήθηκε από 2MB σε 4ΜΒ.
3. Η μεταφόρτωση των αρχείων γίνεται πλέον και με «drag n drop». Απλά σύρετε το αρχείο μέσα στο πλαίσιο μιας ανάρτησης ή ενός σχολίου.
4. Αντί για το όνομα χρήστη (username) στις αναρτήσεις, εμφανίζεται πλέον το ονοματεπώνυμο.
5. Τα αναρτημένα αρχεία pdf ανοίγουν πλέον απευθείας σε νέο tab του φυλλομετρητή.
Επίσης, υλοποιήθηκαν και μια σειρά άλλων βελτιώσεων όπως, προσθήκη tooltips στα κουμπιά του επεξεργαστή κειμένου, ώστε να είναι σαφής η λειτουργία που επιτελεί το καθένα από αυτά, ενώ διορθώθηκαν τα σφάλματα που είχαν αναφερθεί από τους χρήστες.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, ανάλογα και με τις προτεραιότητες και τον φόρτο εργασίας της τεχνικής ομάδας, σχεδιάζονται να υλοποιηθούν νέες αλλαγές/προσθήκες στον Τοίχο, με σημαντικότερη αυτή που έχει ζητηθεί από πολλούς/ές εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες και αφορά στην αποστολή ειδοποίησης στα μέλη μιας Κυψέλης όταν κάποιο μέλος κάνει νέα ανάρτηση ή νέο σχόλιο. Αντίστοιχες βελτιώσεις πρόκειται να υλοποιηθούν και στις υπόλοιπες υπηρεσίες/εφαρμογές της e-me.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση, την κατανόηση και τη στήριξή σας στην προσπάθεια που κάνουμε.
Η τεχνική ομάδα της e-me,
ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, Διεύθυνση Στρατηγικής & Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *