Ενημέρωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

0

Συγγραφέας: 92 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | Κατηγορία 03.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | , στις 22-06-2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

 

1) Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, το σχολείο  θα λειτουργήσει κανονικά και τα υποτμήματα των τάξεων αυτής της ημέρας θα σχολάσουν στις 13:15.

 

2) Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ημέρα λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τη σχετική Υ.Α. του ΥΠΑΙΘ, δεν θα γίνουν μαθήματα.

Την Παρασκευή θα δοθούν οι Τίτλοι Προόδου / Σπουδών και η βαθμολογία γ΄ τριμήνου των παιδιών, αλλά χωρίς τη φυσική παρουσία των γονέων και κηδεμόνων στον χώρο του σχολείου. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή τελετή λήξης της χρονιάς. Όλοι και όλες οι μαθητές και οι μαθήτριες και των δύο υποτμημάτων κάθε τάξης θα έρθουν στο Σχολείο με τις τσάντες τους χωρίς βιβλία. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα τοποθετήσουν στις τσάντες των παιδιών φάκελο με τη βαθμολογία και τον Τίτλο Προόδου/Σπουδών. (Υπενθυμίζουμε ότι οι τάξεις Α΄ και Β΄ δημοτικού δεν λαμβάνουν βαθμολογία). Μετά την παράδοση του φακέλου, τα παιδιά θα αποχωρήσουν από το Σχολείο με τους γονείς τους. Οι γονείς και κηδεμόνες θα χρειαστεί, κατά συνέπεια, να βρίσκονται έξω από το Σχολείο (στον πεζόδρομο της οδού Εκαταίου) και παρακαλούνται θερμά να τηρήσουν τις αποστάσεις, προκειμένου να παραλάβουν με ασφάλεια τα παιδιά τους κατά την αποχώρηση.

 

Με στόχο την τήρηση των μέτρων και την αποφυγή συνωστισμού, τα υποτμήματα των τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο όπως παρακάτω:

1)  08:15 έως 09:00 όλα τα υποτμήματα της Παρασκευής 26 Ιουνίου και

2)  09:15 έως 10:00 όλα τα υποτμήματα της Πέμπτης 25 Ιουνίου.

 

 

5) O αποχαιρετισμός των μαθητών/τριων της ΣΤ΄ τάξης θα γίνει την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 και ώρα  09:15 – 10:00, στην αυλή του σχολείου. Το υποτμήμα της Παρασκευής θα ρθει κανονικά στις 08:15 και στις 09:15  θα ρθει στο σχολείο και το  υποτμήμα της Πέμπτης. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, κρατώντας, πάντα τις αποστάσεις.

 

5) Σας υπενθυμίζουμε ότι, όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες πρέπει να κρατήσουν σε καλή κατάσταση όλα τα βιβλία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, για να τα χρησιμοποιήσουν και πάλι στην αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς.

 

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε «καλό καλοκαίρι».

 

 

 Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 92ου Δ.Σ. Αθηνών

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση