ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

0

Συγγραφέας: 92 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | Κατηγορία 03.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | , στις 13-05-2020

 

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται: 

  1. Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

  2. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/ μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

 Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ

 

ΟΛΟΗΜΕΡΟ-ΑΙΤΗΣΗ -2020-21

 

ΤΙΣ  ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  (mail@92dimathin.att.sch.gr ή angpalaini@sch.gr)

 

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του Σχολείου για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο 210 9021 168

 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 10:30 έως 12:30 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ 15 ΜΑΪΟΥ 2020 έως 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020.  

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Δ.Υ.  (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/)

ΜΑΣΚΑ, ΓΑΝΤΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση